Bent u op zoek naar een goedkope inboedelverzekering? Dan zoekt u waarschijnlijk overal op het internet in de hoop dat u dat eens in uw leven kunt vinden en dat bespaart u duizenden euro’s. Helaas zijn de meeste online deals gewoon rotzooi, want ze lokken u met goedkope tarieven alleen maar naar binnen om u teleur te stellen als u de kleine lettertjes leest of als u probeert een claim in te dienen.

Een goedkope inboedelverzekering gaat niet alleen over een goed tarief. U moet echt goed kijken naar wat er door de polis wordt gedekt en dat vergelijken met de eigen risico’s en kosten om echt te zien wat de werkelijke waarde is. Hier zijn 3 eenvoudige manieren om aanbiedingen te krijgen voor een inboedelverzekering.

Online offertevergelijkingen van inboedelverzekeringen

Ik stel voor dat u de inboedelverzekering online vergelijkt en de top 3 van de offertes vindt. Neem dan de telefoon op en bel ze alle 3 op. praat met iemand die de polissen kent en stel alle vragen die je moet stellen om er zeker van te zijn dat je precies weet wat je koopt. Nadat je met alle 3 hebt gesproken, ga je terug naar het internet en koop je het beste beleid online – vooral als ze een online korting aanbieden. Zorg ervoor dat je de consultant vraagt naar speciale aanbiedingen. Met iemand praten maakt een groot verschil.

Offline aanbiedingen van inboedelverzekeringen

Terwijl de meeste mensen alleen maar op zoek zijn naar een goedkope inboedelverzekering online, zijn er een heleboel geweldige aanbiedingen die off-line kunnen worden gedaan. Open gewoon de krant van vandaag en je zult zeker veel vinden. De meeste mensen missen dit. Er zijn ook een heleboel geweldige aanbiedingen worden geadverteerd op TV en op de radio, dus houd je ogen open en je zult verbaasd zijn over alle geweldige aanbiedingen die je off-line kunt vinden.

Trim uw cover en bespaar met een goedkope inboedelverzekering

Waarschijnlijk is de eenvoudigste manier om een goedkopere inhoudsverzekering te krijgen het trimmen van uw dekking. U hoeft echt niet alles in uw huis te verzekeren – vooral die mobiele telefoons en MP3-spelers. Het is een verspilling van geld en aangezien deze items verloren gaan en gemakkelijk gestolen worden, drijft het de kosten van uw dekking op. Kies voor een meer elementair niveau en verzeker alleen uw meest waardevolle spullen.