televisie kopen

Tegenwoordig is het heel normaal om te beginnen met een televisie kopen voor het gezin. Toen ik een kind was, was de televisie gevuld met gezonde televisieprogramma’s zoals Family Ties of the Facts of Life. Ouders dachten er nauwelijks over na toen hun kinderen een paar uur voor de televisie zaten. Maar de televisie is niet meer wat het was. Er zijn meer dan 100 kanalen beschikbaar via de kabel in de meeste Amerikaanse huizen en veel van de programmering is schokkend voor degenen onder ons die zijn opgegroeid op Cooky Cutter familie televisieprogramma’s zoals de Brady Bunch of de Cosby Show.

televisie kopen

Televisie Kijken Kan Veel Invloed Hebben Op Je Kinderen, Let Er Dus Goed Op!

Het is beangstigend om na te denken over hoe geweld en seksuele beelden deel uitmaken van ons kinderlandschap. In een rapport van een Chirurgijnsgeneraal van vorig jaar werd geconcludeerd dat 61% van alle tv-programma’s geweld bevatten. Volgens de American Academy of Pediatrics (AAP) zal een kind dat drie tot vier uur per dag naar niet-educatieve TV kijkt, tegen de tijd dat hij of zij de lagere school heeft afgemaakt, zo’n 8.000 moorden op een klein scherm zien.

  • Dat is verontrustend nieuws voor zowel ouders als kinderartsen. Amerikaanse kinderen brengen gemiddeld 6 uur en 32 minuten per dag door met TV kijken of andere media (waaronder internet, videobanden, videospelletjes en radio). Dat is meer tijd dan ze aan enige andere activiteit besteden, behalve aan slapen, volgens de AAP. Volgens kinderpsychiater Michael Brody, MD, brengen de meeste ouders niet eens zoveel tijd door met hun kinderen”.

https://www.youtube.com/watch?v=QbSIzRnpqt8

De Televisie Heeft Een Grote Invloed Op Het Welzijn Van Veel Kinderen, Waarom Is De Televisie Dan Nog Zo Populair?

Televisie heeft een zeer grote invloed, en veel ervan is negatief. Er zijn honderden studies die aantonen dat er een verband bestaat tussen geweld op TV en de impact ervan op kinderen — van agressief gedrag tot slaapstoornissen.” Volgens Brody. Terwijl deskundigen het erover eens zijn dat televisie kan vermaken en informeren, kunnen veel programma’s een ontegenzeggelijk negatieve invloed hebben op het gedrag en de waarden van kinderen.

Je Kunt Tegenwoordig Gamen, Streamen en Andere Zaken Doen Op Je Televisie

Hoe kunnen we dus nog steeds films, televisie en videospelletjes deel laten uitmaken van het leven van onze kinderen? We moeten aandacht besteden aan wat ze precies bekijken, beluisteren en waar ze aan blootgesteld worden. Dit ligt binnen onze controle als ouders.

  • Het verzachten van de negatieve gevolgen kan net zo eenvoudig zijn als betrokken zijn bij het besluitvormingsproces. Laat ze geen films kijken met buitensporig geweld. Koop ze geen games met gewelddadige inhoud en bekijk hun nieuwste muziekselectie. Leg hen uit waarom je de beslissing neemt die je maakt en, het belangrijkste, blijf bij je wapens. Nee betekent nee. Hoewel dit vaak het moeilijkste deel van de vergelijking kan zijn, zal het zich uitbetalen.